BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60€

POŠILJANJE PAKETOV

Stroški dostave ob naročilu v spletni trgovini JALA

Pakete pošiljamo v sodelovnju s Pošto Slovenije, poštnina pa je obračunana na podlagi cenika za Poslovne pakete Pošte Slovenije (storitve v notranjem prometu).


 V poštnini, ki je samodejno dodana znesku vašega naročila (poštnina je posebej specificirana) je vštet strošek poštnine, odkupnine in vplačnine, plastične vrečke, pakiranja ter drugi administrativni stroški.Če izberete način plačila Po povzetju, boste znesek naročila, skupaj s stroški pošiljanja, plačali poštarju ob dostavi na vaš naslov oziroma ob osebnem prevzemu paketa na vaši pošti.
Dodatnih stroškov pri vročitvi paketa stranka nima. Plača natanko takšen znesek, kot je naveden v naročilu, ki ga prejme na e-mail. (Pri plačilu po povzetju pošti ni treba plačati provizije.)

Če ob naročilu izberete način plačila Po predračunu ali s Plačilno kartico, lahko znesek nakupa plačate preko interneta ali s plačilnim nalogom na pošti ali banki. V tem primeru vam ob dostavi zneska naročila ni potrebno plačati poštarju (paket bo odposlan, ko bo znesek naročila viden na našem TRR ali bo vidno uspešno plačilo s plačilno kartico).

Za plačilo uporabite podatke na predračunu/ponudbi, ki ste jo prejeli na vaš e-mail ob naročilu.
Sklicujte se na številko ponudbe: (SI00 2022-0000)

Stroške poštnine obračunavamo po sledečem ceniku:

CENIK POŠTNINE:

Plačilo po predračunu/s plačilno kartico: 3,20€
Plačilo po povzetju: 4,20€
Brezplačna dostava ob nakupu nad 60€

Cena embalaže je všteta v strošek poštnine.
Pri nakupu nad vrednostjo 60 EUR (brez vrednosti poštnine) je poštnina brezplačna.


Naročila, oddana od ponedeljka do petka do 15h, bodo odposlana še isti dan, tako da jih lahko pričakujete na vašem naslovu v 1-4 dneh (odvisno od dostave Pošte Slovenije).